brugsprenbekken


!!!Zaterdag 28 juli is er ivm de hittegolf en als gevolg daarvan mogelijk onweer alleen training om 8:30 uur.!!!Train mee als het jou uitkomt voor € 3,50- per keer! Gratis voor leden.


Voor deze groep hoef je geen lid te zijn, niet aan te melden of wat dan ook. Als je mee wilt trainen, meld je je op onze verzamelplaats, de parkeerplaats achter de muur van Oranjerie van Hotel Groot Warnsborn. Tijd: 10.00 uur.

Jouw kans om te trainen onder begeleiding van een gediplomeerde hardlooptrainer. Deze hoogwaardige en afwisselende training is een goede aanvulling op je eigen duurloop. Je verlegt je grenzen en verbetert je conditie en snelheid. In deze groep zijn niet alleen prestaties maar ook gezelligheid en lol belangrijk.

Loop jij de 5 km binnen 35 minuten? Dan heb je voldoende niveau voor deze groep.

Hoe ziet de training eruit?

Na de warming up volgt een loopscholing van 10-15 minuten met oefeningen voor een optimale looptechniek. De kern van de training bestaat uit een combinatie van duurloop-en intervaltraining. De trainingsvorm wisselt per keer: van fartlek, climaxloop tot piramide- of heuveltraining.

De trainingen zijn zo opgezet dat iedereen op zijn eigen niveau kan lopen.

Programma deze maand:


  • 07 dec: Percentageloop, 6 x 4 min, elke 4 min. iets verder lopen. Of 3 x op rondje Klaas G.

  • 14 dec: 3 x 15 min. IL 2 min.pauze, parken city trail.Percentageloop, 6 x 4 min, elke 4 min. iets verder lopen. Of 3 x op rondje Klaas G.


  • 28 dec: Is er dan training ?? ! Waarschijnlijk neemt de trainer een zaterdag vrij! Let op Whattsapp bericht en/of website.

  • 04 jan: Bosrondjes: afwisselend groot en klein bosrondje, groot = IL, klein = herstel/RDL.

Niveau: Beginners plus tot gevorderden. Minimaal loopniveau: 5 km in +/- 35 min.
Tijd: 10.00 tot 11.30
Plaats: Parkeerplaats achter de muur van Oranjerie van Hotel GrootWarnsborn
Kosten: € 3,50 per training. Strippenkaart 5 trainingen: € 14,-. Vijf keer gratis per kwartaal voor leden van Loopgroep Warnsborn. (Prijzen per 1 jan. '19)

Mocht je nog vragen hebben, bel of mail trainer Albert!

In onderstaand filmpje, jaren geleden door mij gemaakt in opdracht voor de Nederlandse Atletiekunie voor de opleiding 'Hardlooptrainers loopgroepen" zie je trainingsvormen die je kan verwachten.


Je ziet, flink presteren kan gepaard gaan met veel loopplezier!