mistweiland2

Kleding Sponsors


buro philip van den hurk

Misschien ken je me wel, maar ik zal me toch even voorstellen als trotse sponsor van deze prachtige loopgroep.
Ik ben Christiaan Wolters en ik woon met mijn gezin, mijn vrouw Romanie en 2 kinderen van 14 en 12 jaar oud,  sinds 2010 in Arnhem. 17 jaar geleden ben ik begonnen bij
buro philip van den hurk als financieel adviseur en een jaar later in 2008 als mede- eigenaar. Daarvoor heb ik gewerkt als accountmanager private banking bij de Rabobank. Het kantoor bestond al in Eindhoven en samen met Joan en Bob hebben we het kantoor Arnhem laten groeien met nu meer dan 30 mensen in dienst. Mijn expertise betreft intergraal advies op het gebied van hypotheken, vermogensstrategieën en pensioenen. Zowel voor ondernemers als particulieren. Dus mocht je een vraagstuk hebben voor woningfinanciering,  opbouw pensioen en vermogen, laat het me gerust weten. Er is geen drempel om in gesprek te komen. Dus een ieder van de loopgroep of doorverwezen is van harte welkom om eens een oriënterend gesprek te hebben. Dat is voor leden een kennismakingsgesprek zonder kosten. Wat leuk nog is om te vertellen dat we vorig jaar de belangrijkste award hebben gewonnen als beste financieel advies kantoor van Nederland. Je zult begrijpen dat we daar best trots op zijn.Mag ik je verwelkomen voor een kop koffie op ons kantoor in Arnhem? We zijn gevestigd in de Gelderse poort. Je kunt me bereiken op christiaan.wolters@burophilipvandenhurk.nl.
Hoe dan ook, leuk dat je lid bent en tot kijk op een volgende loopavond.

ChristiaanSchier

LFH

Je kent me vast, ik ben Dirk Buiting en mede-eigenaar van LFH en we bestaan alweer 8 jaar. We zijn begonnen als een partij die als intermediair contracten onderbracht bij andere leasemaatschappijen. Al snel zijn we uitgegroeid tot een zelfstandig volwaardig leasebedrijf.
Wij financieren diverse soorten objecten voor onze zakelijke klanten. Dit loopt uiteen van personenauto’s tot vrachtwagens en industriële machines. Hierin werken we met name samen met de leveranciers van deze objecten. In nauwe samenwerking met deze leverancier zorgen wij ervoor dat we op het juiste moment bij de klant zijn: het moment dat hij financiering nodig heeft voor zijn investering. Dit onderscheid ons van de grote spelers in de leasemarkt. We zijn altijd dichtbij, bereikbaar. Inmiddels doen wij dit met circa 25 mensen.
Onze ambitie is om gestaag door te groeien en onze marktpositie verder uit te bouwen. Hierdoor blijven we instaat om onze propositie voor leveranciers en klanten op het gewenste niveau te behouden.

Wij vinden het bijzonder leuk om betrokken te zijn als sponsor bij LGW en gaan ervan uit nog lang ons te mogen verbinden aan deze leuke sportieve club.


PHOTO-2021-11-13-16-Dirk

DSE Teamwear

Wij zijn specialisten in sportkleding voor Verenigingen, Scholen en Particulieren, daarnaast leveren wij ook bedrijfskleding (Corporate wear & Work wear). Deze kleding kunnen wij direct voorzien van uw logo, naam en/of nummer. Van simpele, goedkope shirts voor evenementen tot exclusieve sublimatie / custom made kleding van hoogwaardige topmerken. T-shirts, Sweaters, Polo’s, Tassen, Regen/windjacks, Hoodies, overhemden, zip-tops, winterjassen, enz. Voor Loopgroep Warnsborn leveren we kleding van het A-merk Macron. Kijk anders zelf even op onze pagina van Loopgroep Warnsborn.


logossponsors

Geldersch Landschap & Kasteelen


Loopgroep Warnsborn loopt de meeste tijd over de terreinen van het Geldersch Landschap. Natuurlijk ook logisch als je start op één van hun terreinen. Wil je meer weten over Het Gelders Landsschap en Kasteelen? Dit is de link naar hun website. En om al die mooie natuur en kastelen in stand te houden zoeken ze donateurs, dat kan al vanaf €23,25 per jaar. Interesse? Met deze link kun je je aanmelden als donateur!

Hardlooptijden calculator


Wil je kijken wat voor een tijd je op een andere afstand zou kunnen lopen als je een tijd hebt vastgelegd? Dat kan met de website "Het Geheim van Hardlopen". Naast de tijden op andere afstanden kun je ook kijken wat je zou gelopen hebben op die afstand als je de ideale leeftijd zou hebben, als je minder of meer zou wegen enz. Een alternatief om je tijden op alle afstanden te zien aan de hand van een wedstrijd is deze: Wedstrijd voorspeller