Oranjerie

Startlocaties

Parkeerplaats Oranjerie Warnsborn.

De belangrijkste startlocatie is de parkeerplaats naast de Oranjerie van Hotel Groot-Warnsborn. De vaste startlocatie voor de woensdagochtend en zaterdaggroepen, en in de zomer ook s'avonds voor de beginnersgroepen en de groepen op de dinsdag- en donderdagavond. Als je van het kruispunt Schelmseweg/Bakenbergseweg komt, rij je richting Hotel Warnsborn. De Bakenbergseweg volgend passeer je eerst links de camping en rechts een parkeerplaats. Na ± 300 meter kom je bij de afslag naar rechts, een gravelweg die stijl naar beneden loopt. Foto 1, de weg naar de parkeerplaats van de Oranjerie, zoals je ook op het bord van foto 1 kunt lezen.

flexible
1.De afslag rechts naar de parkeerplaats van de Oranjerie.

flexible
2.De parkeerplaats van de Oranjerie, de verzamelplaats is achter de muur.

flexible
3.Waar je op de foto de auto's ziet staan, is de verzamelplaats.

Onze verzamelplek is de parkeerplaats achter de muur. Je rijdt dus door tot aan de laatste afslag links op foto 3.

flexible
Mocht je onverhoopt bovenstaand plaatje zien, het hotel Groot-Warnsborn, dan ben je te ver gereden en heb je een afslag gemist, en kun je beter even terug rijden. Of binnendoor langs de Oranjerie naar de parkeerplaats van de Oranjerie lopen. Deze ligt aan de rechterkant van het hotel.

Gezondheidscentrum De Gulden Hart Kerk, kruising Bakenbergseweg/Izaak Evertslaan:

Voor de beginnerscursus (woensdag), dinsdagloopgroep en de donderdagloopgroep in de wintertijd.
We starten in de maanden Oktober tot en met maart op de kruising van de Bakenbergseweg/Izaak Evertslaan (op het pleintje voor de Heilige Hartkerk). Hieronder ter verduidelijking de plattegrond en daaronder de locatie op Google Maps.
flexiblePapendal:

Voor de donderdaggroep trainen we ook regelmatig op Papendal, we parkeren en verzamelen dan op de parkeerplaats net voor de atletiek baan van Papendal.
Onder vind je het overzicht vanuit Google Maps en twee foto's van de plaats.De route: Je rijdt vanuit Arnhem over de Amsterdamseweg richting Ede. Neem afslag links naar Papendal. Na de afslag is het meteen op de eerst volgende driesprong rechtsaf. Links zie je het grote gebouw van de NOC/NSF links, daarachter ligt meteen de parkeerplaats waar we verzamelen (foto 1). De atletiekbaan ligt beneden aan de weg rechts op foto 2.

flexible
1.Het gebouw van de NOC/NSF, daarachter ligt de parkeerplaats waar we verzamelen.

flexible
2.Links nog net de parkeerplaats, rechts het weggetje dat naar de baan van Papendal gaat.

Startlocatie Elektriciteitshuisje:

Kruizing Bakenbergseweg/Van Heemstralaan/Jacob Marislaan (Overgangsfase van zomerlocatie naar winterlocatie, half bospaden half straat)
We starten 's avonds in september al snel in de wijk, dit doen we eerst nog dicht bij de Hoogkamp/Gulden Bodem en Park Zypendaal. Kunnen we nog grotendeels onverhard lopen door park en bos. Startplaats is de kruising van de Bakenbergseweg met de Van Heemstralaan en Jacob Marislaan. Op het kruispunt staat een elektriciteitshuisje. Dat is ons verzamelpunt. Hieronder ter verduidelijking de plattegrond en daaronder de locatie op Google Maps.

BakenbHeemstralaanl


Grotere kaart weergeven